Bine ați venit!

Bine ai venit la Trade Media!

Noi am inteles ca astazi comunicarea cu clientii este mai mult decat o bucata de hartie. Marketingul si comunicarea sunt in schimbare si acest lucru este foarte interesant daca stii sa obtii rezultatele pe care le doresti.

De asemenea credem ca oamenii din spatele companiilor trebuie sa fie profesionisti si dedicati rezultatelor. Acceptam provocarea ta si vei descoperi un mod de lucru facil, sigur si cu siguranta prietenos. Suntem consilieri, manageri, tehnicieni, operatori de imprimante, soferi, dtp-isti dar mai presus de toate suntem oameni cu adevarati minunati.

Cautam permanent cele mai bune solutii tehnice, utilaje si materiale si selectionam personalul atent, toate pentru a va depasi de fiecare data asteptarile. Suntem persoanele care au grija de campaniile dumneavoastra. Pe scurt, suntem un grup de profesionisti.

Import / Distributie

Am pornit de la ideea ca un parterneriat de lunga durata este cel mai valoros lucru pe care il poti realiza in afaceri. Avem in portofoliu o gama de sisteme de afisaj VISION, materiale de print si cerneluri pentru imprimante de format mare pe care le importam direct si le stocam in depozitul nostru. Experienta dobandita pana in prezent a fost cladita prin contactul permanent cu partenerii nostri, atat furnizori cat si clienti.

Personalizare / Productie

Parteneriatul cu Canon a deschis oportunitatea de a personaliza suporturile media din portofoliu la cele mai inalte standarde. Tehnologia si managementul proceselor ne permit sa reactionam prompt la cerereile dumneavoastra. Multi dintre clientii nostri au gasit in TradeMedia un partener de incredere care poate raspunde eficient si coerent standardelor de calitate corporatiste.

Comunicare fluenta, costuri scazute, managementul proceselor

Marketing Displays

Trade Media comercializeaza din 2009 sistemele expozitionale din gama VISION. Aceste produse sunt atent selectionate si fabricate special pentru piata din Europa de Est.

Gama VISION a fost creeata pentru furniza cea mai buna solutie de marketing, brand-building, informare si prezentare. Sistemele de afisaj VISION permit companiilor sa ajunga la publicul lor tinta in locatiile temporare cum ar fi targuri, expozitii, seminarii sau prezentari dar si in showroom-uri si spatii de birouri. Produsele noastre portabile sunt foarte simplu de utilizat si repersonalizat, ele putand fi amplasate exact unde mesajul trebuie primit. Acest canal de promovare a devenit o unealta importanta in cadrul departamentelor de marketing din toata lumea.

Sistemele sunt varianta de serie pentru POSM-uri, din acest motiv au un cost de achizitie mic si sunt gandite pentru o utilizare indelungata. Dintre acestea amintim sistemul Roll-up Vision, sistemul de afisaj Pop-up, standurile de brosuri, steagurile pentru outdoor sau A-stand-ul.

Print indoor si outdoor

Am inceput aceasta fascinanta calatorie in lumea culorilor cu sprijinul celor de la Canon. Avem tehnologia necesara tiparirii unui tiraj mare intr-un timp scurt dar cel mai important lucru este ca avem o echipa de productie unita si instruita. Te asteptam sa beneficiezi si tu de produse calitative la costuri foarte bune.

Suntem specializati in tiparirea de panouri pentru sisteme expozitionale, afise si postere, backlit film pentru casete luminoase, film autocolant si orice alt material tiparit ce este destinat utilizarii in spatii interioare.

Personalizam materiale textile prin tehnologia de sublimare. Culorile foarte puternice, rezistente UV si posibilitatea de pliere si spalare a materialului sunt doar cateva din avantajele utilizarii textilelor in campaniile de marketing.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X