Bine ați venit!Standuri expozitionale personalizate


x

Cere oferta

Ai nevoie de un stand pentru expozitie?

Ca expozant, prezentarea produselor direct publicului tinta iti permite sa adaugi personalitate brand-ului tau. Iti ofera posibilitatea de a te distinge fata de majoritate si fata de business-urile similare din online. Pentru cei ce presteaza servicii, un targ de profil aduce oportunitatea de a-ti prezenta portofoliul, experienta dobandita si posibilitatea de a discuta cu potentialii clienti fata in fata. Prezenta in topul industriei cu un stand expozitional personalizat va creste increderea consumatorilor in produsele tale. O imagine puternica a companiei va inspira intotdeauna incredere. Poti testa produsele/serviciile si impactul acestora inainte de a investi sume mai mari in standuri publicitare metalice, facute la comanda. Feedback-ul este instant si este oferit de persoane ce au un adevarat interes fata de ce oferi.

Obiectivele unui stand de prezentare

In cadrul evenimentelor aglomerate s-ar putea ca socoteala de acasa sa nu se potriveasca cu cea din… targ. Este foarte important ca amenajarea spatiului tau expozitional si personalul sa reflecte obiectivele propuse. Din fericire, daca detii un stand expozitional modular, poti reconfigura amenajarea fara modificari de pret.

Locatie, locatie, locatie

Locatiile favorabile sunt de obicei langa zonele unde vizitatorii se vor opri, cum ar fi locurile de asteptare, cafenele si chiar toalete. Spatiile de langa zonele de acces sunt tentante dar multi vizitatori vor trece pe langa ele, mai ales daca tocmai au intrat. Daca ai posibilitatea, viziteaza o expozitie anterioara celei la care vei participa pentru a observa comportamentul vizitatorilor si a te decide la o locatie preferabila. Folosind panouri modulare ai posibilitatea de a amenaja spatiul tau indiferent de locatie.

De cat spatiu ai nevoie pentru un stand expo?

Spatiile destinate expozitiilor se inchiriaza in metri patrati iar unele pachete pot include mocheta, pazie cu numele firmei si un, doi sau trei pereti in functie de suprafata aleasa. Zonele deschise in toate patru laturile sunt denumite insule si de obicei sunt mai mari de 25 mp. In principiu, obiectivele si bugetul sunt influentatorii ce vor determina de cat spatiu ai nevoie pentru un expostand. Poti considera 4,5 mp per persoana ca o regula generala. Un kit expozitional format din exposisteme modulare portabile iti da libertatea de a te adapta usor oricaror dimensiuni, indiferent de targ.

Tipuri de standuri expozitionale

In functie de buget si obiective, standurile expozitionale pot varia de la economic si orientat doar spre prezentarea produsului, la complex si impunator. Avantajul standurilor economice este pretul redus dar imaginea firmei va avea de suferit. Clientul nu poate identifica imaginea brand-ului si va pierde increderea in calitatea acestuia. Constructiile expozitionale special concepute pentru un singur targ pot avea un impact vizual mare dar cu dezavantajul costurilor aditionale pentru transport, montaj si demontaj. Un stand metalic construit special pentru spatiul tau actual are posibilitatea de reutilizare destul de mica. Noi iti propunem aceste standuri expozitionale modulare ca o solutie de mijloc, ele avand posibilitatea de a fi adaptate oricarui spatiu. Folosind standuri expozitionale portabile vei reduce costul de transport si montaj pentru ca nu necesita o echipa specializata.

Amenajarea de standuri expozitionale personalizate

Conceptia grafica pentru panouri expozitionale este un domeniu de specialitate si este recomandat sa fie efectuata de o echipa cu experienta. Amplasarea, partitionarea, tema abordata si mesajul transmis potentialilor clienti trebuie sa corespunda obiectivelor stabilite. Asigura-te ca mesajul este simplu, usor de citit si transmite vizitatorilor in cateva secunde cine esti, ce faci si beneficiile produsului ce il comercializezi. Daca oferi materiale promotionale, ele trebuie sa fie intotdeauna la indemana, atat tie cat si potentialilor clienti. Foloseste sisteme expozitionale ce te vor ajuta, fara a deveni o bariera intre tine si client. Noi iti oferim peste 100 de amenajari predefinite din care iti poti alege un pachet expozitional ce consideri ca se potriveste nevoilor tale. Vei primi o previzualizare 3D a proiectului inainte de executie pentru verificarea amenajarii si graficii.

Gata (de)montat

In functie de durata evenimentului, organizatorul va acorda expozantilor cateva zile sau ore pentru montarea si demontarea standului expozitional. Utilizarea de standuri modulare mobile scurteaza acest timp si nu produce deseuri ca alte constructii expozitionale. Un kit de expozitie alcatuit din sisteme pop-up sau wave poate fi transportat foarte usor folosind masina personala.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X