Bine ați venit!

Pavilioane publicitare portabile VISIONCORTURI EXPOZITIONALE PERSONALIZATE

Configurator 3D Corturi + oferta pret

Ce este un cort expozitional?

Cortul expozitional este o structura pliabila din aluminiu ce se acopera cu o calota din material textil impremeabil. Acest sistem este proiectat pentru evenimente outdoor, cand ai nevoie de protectie impotriva elementelor naturii. Un pavilion pentru expozitii te protejeaza de raze UV, vant si ploaie si iti permite sa iti desfasori activitatea fara intreruperi.

Unde se pot folosi corturile expozitionale personalizate?

Corturile expozitionale pliabile pot fi folosite oriunde ai nevoie de putina umbra sau protectie impotriva vantului si ploii. In cadrul festivalurilor si concertelor se folosesc ca puncte de vanzare dar si ca puncte de ajutor medical. Ele pot fi ancorate in pamant folosind tarusii inclusi sau folosind greutati speciale.

Cum se monteaza un cort pop-up?

Se pozitioneaza structura cu picioarele pe pamant si se extinde, tragand de colturi, pana la 3/4 din latimea totala. Se inveleste structura cu acoperisul impermeabil si se aranjeaza la colturi folosind benzile de scai. Se extinde structura pana cand elementele glisante fac clic. Se inclina sistemul intr-o parte si se extind picioarele pana se ajunge la inaltimea dorita. Repetati pentru celelalte picioare. Daca este cazul, peretii laterali se aplica folosind banda de scai din interiorul acoperisului. Cortul expozitional se ancoreaza folosind tarusi sau greutati.

Ce dimnesiuni are un cort expozitional?

Lateralele sistemelor sunt de 300 cm iar partile din fata si spate au 300, 445 sau 595 cm in functie de model. Pavilionul pentru expozitii poate fi reglat in inaltime folosind sistemul clic, astfel inaltimea totala poate fi de 254, 304, 312, 320, 328 sau 336 cm. Alege din produsele noastre suprafata ideala pentru spatiul tau sau proiecteaza-ti gratuit cortul expozitional folosind configuratorul 3D online.

x

Cere oferta

3 Produs(e)

pe pagină

3 Produs(e)

pe pagină

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X