Bine ați venit!

EASYCUBES

Ce este Easycubes?

EasyCubes© este o modalitate eleganta, reutilizabila si personalizabila de a afisa aproape orice. Sistemul de afisare modular, proiectat in Belgia, face ca creatia dumneavoastra sa fie prezentata la fel de simplu pe cat ar trebui sa fie. Pur si simplu combinand sistemele modulare EasyCubes© aveti posibilitatea sa proiectati, personalizati si apoi sa reproiectati display-uri POSM pentru a deservii nevoilor dumneavoastra in continua schimbare.

Care sunt avantajele Easycubes?

Calitate premium

Finisaj frumos, capac de inalta calitate tip oglinda, texturi rezistente la zgarieturi si detalii fine. Toate ofera un aspect si un design premium.

Durabil

Easycubes© a fost construit sa reziste. Afisati orice de la un toaster la un automobil. Inlocuiti pur si simplu piesele uzate in loc sa aruncati display-urile traditionale din lemn.

Usor de utilizat

Realizarea display-urilor POSM este acum mai simpla ca niciodata. Chiar si un copil le poate folosi. Fara probleme, fara puzzle-uri, doar 3 componente de la sine intelese.

x

Cere oferta

3 Produs(e)

pe pagină

3 Produs(e)

pe pagină

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X