Bine ați venit!Casete luminoase portabile

PORTALIGHT este un sistem portabil iluminat. Design-ul inteligent si intuitiv, bazat pe profile modulare din aluminiu, faciliteaza montajul rapid fara unelte sau cunostinte tehnice suplimentare. Toate componentele sunt ambalate intr-o geanta practica si usor de transportat.


x

Cere oferta

Ce este PORTALIGHT?

PORTALIGHT este un sistem modular bazat pe profile de aluminiu. Se acopera cu textil retroiluminat folosind module de LED integrate. Pentru o asamblare si demontare rapida nu sunt necesare nici instrumente si nici cunostinte tehnice anterioare. Toate componentele sunt ambalate intr-o geanta practica.


Care sunt avantajele casetelor luminoase PORTALIGHT?


Atrage privirile, iesi in evidenta!

PORTALIGHT ofera produsului tau atentia pe care o merita! Iluminarea casetelor este realizata cu ajutorul modulelor LED de calitate superioara.

Usor de montat

Cu PORTALIGHT nu ai nevoie de unelte. Sistemul de conectare inteligent si intuitiv permite asamblarea rapida si usoara in doar cateva minute.

Individual

Textilele tiparite individual fac ca fiecare PORTALIGHT să fie unic: nou de fiecare data. Daca mesajul se schimba, textilele pot fi rapid si usor inlocuite.

Posibilitati nelimitate

Fiind un sistem modular, PORTALIGHT ofera libertate in proiectarea oricarui stand expozitional. Multumita accesoriilor, sistemele pot fi conectate in linie, in L, in T, ca arcada, suspendate de tavan sau montate direct pe perete.

Usor de transportat

Multumita gentilor cu roti, casetele luminoase PORTALIGHT sunt portabile si incap in portbagaj.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X