Bine ați venit!


Mese publicitare
Mese publicitare

Pop-up Counter - Mese publicitare


Mesele publicitare sunt concepute pentru a fi usor de transportat, montat si utilizat. Intampina cum se cuvine clientii tai si iesi in evidenta folosind un pupitru publicitar care te asigura ca mesajul tau este afisat corect.


x

Cere oferta

7 Produs(e)

pe pagină

7 Produs(e)

pe pagină

Intampina-ti clientii si invita-i la o discutie, prezentare sau degustare

Orice spatiu expozitional are nevoie de un punct de primire sau informare. Utilizate pentru oferte si promotii in hypermarket-uri sau ca pupitre de prezentare in cadrul conferintelor, mesele publicitare Vision sunt solutia ideala. Sunt usoare, pot fi transportate in genti de mana si montajul se face fara unelte aditionale, simplu si rapid.

Promoter Desk

Sunt perfecte ca mese de sampling pentru promotiile din cadrul hypermarket-urilor. Pazia personalizabila semnaleaza clientilor firma sau produsul tau, fiind usor de identificat. Spatiul de depozitare permite magazinarea mai multor produse si ustensile necesare campaniei.

Pop-up Desk

Cunoscute si ca pop-up counter, sunt mese publicitare personalizabile ce au structura extensibila si blat pliabil. Astfel, volumul ocupat cand nu sunt montate este redus si sunt usor de transportat si depozitat. Fasia de PVC poate fi personalizata si imbraca structura cu ajutorul benzilor magnetice. Poti folosi politele din MDF pentru obtinerea spatiilor de depozitare in interiorul mesei pop-up de prezentare.

Wave Desk

Sunt structuri din aluminiu personalizate cu material textil imprimat prin sublimare și blaturi din MDF. Datorita volumului redus, transportul si depozitarea nu va fi o problema. Materialul textil acopera toata structura mesei de prezentare si puteti opta pentru o personalizare de jur imprejur. Fermoarul ajuta la imbracarea structurii si permite accesul in interiorul structurii pentru depozitare de produse.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X