Bine ați venit!Casete luminoase portabile

PIXLIP GO este primul sistem portabil iluminat. Design-ul inteligent si intuitiv, bazat pe profile usoare din ABS, faciliteaza montajul rapid fara unelte sau cunostinte tehnice suplimentare. Toate componentele sunt ambalate intr-o geanta practica si usor de transportat.


x

Cere oferta

Ce este PIXLIP GO?

PIXLIP GO este primul sistem de prezentare din plastic, portabil si iluminat. Sistemul flexibil de conectare este bazat pe profile usoare din plastic acoperite cu print textil si retroiluminat cu module integrate de LED. Pentru o asamblare si demontare rapida nu sunt necesare nici instrumente si nici cunostinte tehnice anterioare. Toate componentele sunt ambalate intr-o geanta practica.


Care sunt avantajele casetelor luminoase PIXLIP GO?


Atrage privirile, iesi in evidenta!

PIXLIP GO ofera produsului tau atentia pe care o merita! Iluminarea casetelor este realizata cu ajutorul modulelor LED de calitate superioara.

Usor de montat

Cu PIXLIP GO nu ai nevoie de unelte. Sistemul de conectare inteligent si intuitiv permite asamblarea rapida si usoara in doar cateva minute.

Individual

Textilele tiparite individual fac ca fiecare PIXLIP GO să fie unic: nou de fiecare data. Daca mesajul se schimba, textilele pot fi rapid si usor inlocuite.

Posibilitati nelimitate

Fiind un sistem modular, PIXLIP GO ofera libertate in proiectarea oricarui stand expozitional. Multumita accesoriilor, sistemele pot fi conectate in linie, in unghi, in T, suspendate de tavan sau montate direct pe perete.

Usor de transportat

Datorita profilelor usoare din ABS, casetele luminoase PIXLIP GO sunt portabile si incap in orice portbagaj.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X