Bine ați venit!

PIXLIP GO - Casete luminoase portabile

Ce este PIXLIP GO?

PIXLIP GO este primul sistem de prezentare din plastic, portabil si iluminat. Sistemul flexibil de conectare este bazat pe profile usoare din plastic acoperite cu print textil si retroiluminat cu module integrate de LED. Pentru o asamblare si demontare rapida nu sunt necesare nici instrumente si nici cunostinte tehnice anterioare. Toate componentele sunt ambalate intr-o geanta practica.

Care sunt avantajele lui PIXLIP GO?

Luminos
PIXLIP GO este un nivel peste clasicul display pliabil: iluminarea din spate atrage atentia asupra ta si asupra produsului pe care l-ai meritat intotdeauna.

Rapid
PIXLIP GO nu are nevoie de niciun instrument. Sistemul de conectare inteligent si intuitiv permite asamblarea rapida si usoara in cateva minute.

Individual
Textilele tiparite individual fac ca fiecare PIXLIP GO să fie unic: nou de fiecare data. Daca mesajul se schimba, textilele pot fi rapid si usor inlocuite.

Portabil
Datorita constructiei usoare din plastic, PIXLIP GO este usor de transportat. PIXLIP GO se potriveste in orice portbagaj, fie intr-o cutie de transport confortabila, fie intr-un ambalaj de transport practic.

x

Cere oferta

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X