Bine ați venit!


Roll-up Banner Personalizat
Roll-up Banner Personalizat
Roll-up Banner Personalizat

Roll-up Banner personalizat

Cand este bine proiectat, un roll-up banner este informativ si atrage atentia. Culorile vii si mesajul clar vor atrage clientii catre brand-ul tau. Roll-up-urile sunt utile pentru ca se pot rula cand ai nevoie si sunt usor de transportat.


x

Cere oferta

6 Produs(e)

pe pagină

6 Produs(e)

pe pagină

Ce este un roll-up?

Roll-up-ul este un sistem de afisaj retractabil, de sine statator, cu un panou grafic imprimat. Materialul grafic este flexibil pentru a permite rularea sa in carcasa sistemului fiind prins de un tambur tensionat cu ajutorul unor arcuri. Fiind tensionat atunci când se utilizeaza, roll-up banner-ul va pastra mesajul grafic in acelasi plan. După ce este utilizat, partea grafica se ruleaza inapoi in sistem si este pregatit pentru transport, depozitare si reutilizare.

Unde se poate folosi roll-up-ul personalizat?

Oriunde ai nevoie de un poster vertical temporar, roll-up-ul este cel mai utilizat sistem de afisaj. Sigur ai intalnit un banner de tip roll-up daca ai vizitat un targ expozitional, evenimente diverse de networking sau in showroom-uri, magazine si mall-uri unde sunt folosite de obicei pentru a prezenta produse, servicii si evenimente. Sistemul Roll-up 060 este conceput special pentru punctele de vanzare din cadrul hypermarket-urilor si mall-urilor, unde inaltimea nu poate depasi 160 cm. In plus, fiind un display destul de versatil si usor de folosit, il poti intalni in cadrul unor cinematografe, teatre, simpozioane si evenimente mondene folosit pentru semnalizarea evenimentului in curs sau unul din viitor.

Cum se monteaza un roll-up?

Sistemul se scoate din husa de transport si se rotesc picioarele la 90 de grade, astfel incat sa fie perpendiculare pe sistem. Se scoate tija de suport alcatuita din trei elemente si se asambleaza. Se introduce tija de suport in gaura din spatele sistemului roll-up, asigurand ca ajunge pana la partea de aluminiu din interiorul sistemului. Din spatele display-ului, se ridica materialul imprimat. Se agata cu atentie bara superioara in carligul din varful tijei de suport. Modele de roll-up de 120 si 150 cm latime au doua tije de suport pentru o stabilitate mai buna a print-ului.

Cat costa un roll-up?

Ieftin sau bun? Sistemele Roll-up Vision sunt concepute sa fie o solutie economica fara a renunta la calitate. De exemplu, pretul unui roll-up cu latimea de 85 cm, ce include personalizare si husa de transport, incepe de la 33€ fara TVA.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X