Bine ați venit!

Steaguri publicitare VISION


OFERTA SUPORTURI BANNER, STANDURI BROSURI SI AFISAJE STRADALE

Sistemele de tip banner sunt destinate celor care cauta o modalitate rapida si foarte ieftina de promovare. Datorita costului de achizitie redus si al greutatii scazute aceste sisteme de afisaj portabile cu structura usoara sunt varianta ideala pentru campaniile mari. Pot fi montate cu usurinta in mai putin de 1 minut si pot fi amplasate cu succes in orice tip de spatiu interior.

Standurile de brosuri Vision se monteaza foarte rapid; in mai putin de 30 de secunde sunt gata de utilizare. Datorita design-ului inteligent pot fi transportate fara efort oriunde ai nevoie. Fie ca este vorba de o conferinta, o expozitie sau de showroom-ul personal, brosurile vor fi mereu la indemana clientilor.

A-board-ul, cunoscut si ca people-stopper, este unul din cele mai utilizate sisteme de afisaj pentru exterior. Design-ul produselor a fost imbunatatit pentru o utilizare pe termen lung si pentru a face fata conditiilor meteo extreme. Sunt folosite foarte des in fata unui restaurant, cafenea sau magazin comercial pentru a capta atentia clientilor ce sunt in trecere cu cele mai noi oferte.

x

Cere oferta

8 Produs(e)

pe pagină

8 Produs(e)

pe pagină

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X