Bine ați venit!


A-board A1
A-board Water Base
X-banner

Sisteme de Afisare Tip Banner


Sisteme expozitionale pliabile sau extensibile proiectate pentru sustinerea bannerelor, brosurilor sau afiselor stradale. TradeMedia are in stoc o gama variata de sisteme expozitionale portabile ce pot fi livrate in 24h. Convinge-te si tu de ce suntem cea mai buna alegere pentru campaniile tale!


x

Cere oferta

6 Produs(e)

pe pagină

6 Produs(e)

pe pagină


Ce sistem te ajuta cel mai mult in campania ta?


Suport brosuri

Scapa de teancurile de cataloage ascunse intr-un colt al camerei! Aranjeaza-le ordonat si la vedere pentru clientii tai folosind un stand de brosuri Vision. Se monteaza foarte rapid si in mai putin de 30 de secunde sunt gata de utilizare. Datorita design-ului inteligent pot fi transportate fara efort oriunde ai nevoie, fie ca este vorba de o conferinta, o expozitie sau de showroom-ul personal. Utile si in camerele de asteptare atat cat in showroomuri, brosurile vor fi mereu la indemana clientilor tai.

Suport banner

Sistemele de tip banner sunt destinate celor care cauta o modalitate rapida si foarte ieftina de promovare. Datorita costului de achizitie redus si al greutatii scazute aceste sisteme de afisaj portabile cu structura usoara sunt varianta ideala pentru campaniile mari. Pot fi montate cu usurinta in mai putin de 1 minut si pot fi amplasate cu succes in orice tip de spatiu interior.

People stopper / A-board

A-board-ul, cunoscut si ca people-stopper, este unul din cele mai utilizate sisteme de afisaj pentru exterior. Design-ul produselor a fost imbunatatit pentru o utilizare pe termen lung si pentru a face fata conditiilor meteo extreme. Panoul stradal atrage atentia pietonilor care merg pe trotuar si ii indeamna sa se opreasca pentru o secunda sa vada ce ai de oferit. Invita-i in restaurantul, barul, cafeneaua sau magazinul tau. Sigur ai trecut pe langa un panou afisaj stradal ce ti-a atras atentia candva, poate chiar astazi. Sunt eficiente pentru ca ele sunt motivul pentru care un client nou va fi convins sa intre in spatiul tau comercial.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X