Bine ați venit!


Steaguri personalizate
Steaguri personalizate

Steaguri personalizate

Steaguri publicitare usor de montat si transportat.


x

Cere oferta

Odata montate, steagurile publicitare personalizate vor atrage privirile garantat.

Steagurile Vision sunt portabile si usor de montat, perfecte pentru campanii publicitare sau alte tipuri de evenimente outdoor si indoor. Sunt produse din materiale durabile, tratate anticoroziv si testate in cele mai dure conditii meteorologice. Ele sunt rezistente la viteze de vant de pana la 40 km/h folosind bazele recomandate. De coafura va trebui sa te ocupi tu. 😄

Personalizarea steagurilor publicitare este realizata cu imprimare directa la o rezolutie de pana la 1440dpi. Prin sublimare, cerneala patrunde in tesatura materialului si se fixează utilizand un cuptor special. Materialul textil utilizat este poliester 100%, cu o greutate de 110g/mp si cu protectie UV pentru o utilizare indelungata. Astfel culorile isi vor pastra intensitatea chiar daca vor sta in soare, vant sau ploaie. Cand simti ca steagul tau a devenit prea murdar pentru gusturile tale il poti spala la masina de spalat la o temperatura de 30 grade Celsius.

Daca ai nevoie de steaguri publicitare sau un steag promotional pentru a semnala locatia, firma sau evenimentul tau iti recomandam cele de tip lacrima, pana sau dreptunghiular, cunoscute sub numele de "steaguri pentru plaja". Sistemul de prindere este proiectat sa fie reglabil pentru a ajusta cat de tensionat vrei sa fie steagul publicitar, pozitia ideala fiind atunci cand materialul este cel mai putin cutat. Pentru ca sunt usor de montat si demontat pot fi folosite in special in locatii temporare cum ar fi competitii, concerte sau evenimente outdoor dar si indoor.

Alege catargele portabile telescopice atunci cand vrei sa atragi atentia catre promotiile tale sau showroom-ul tau. Acestea sunt prevazute cu o baza din plastic ce se umple cu apa sau nisip pentru o rezistenta sporita contra vantului.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X