Bine ați venit!

STEAGURI

Steaguri publicitare personalizate pentru showroom si evenimente


STEAGURI PERSONALIZATE

Odata montate, steagurile publicitare personalizate vor scoate in evidenta mesajul tau si vor atrage privirile.

Steagurile Vision sunt portabile si usor de montat, perfecte pentru campanii publicitare sau alte tipuri de evenimente outdoor si indoor. Sunt produse din materiale durabile, tratate anticoroziv si testate in cele mai dure conditii meteorologice. Ele sunt rezistente la viteze de vant de pana la 40 km/h folosind bazele recomandate. De coafura va trebui sa te ocupi tu. :)

Personalizarea steagurilor publicitare este realizata cu imprimare directa la o rezolutie de pana la 1440dpi. Prin sublimare, cerneala patrunde in tesatura materialului si se fixează utilizand un cuptor special. Materialul textil utilizat este din poliester 100%, cu o greutate de 110g/mp si cu protectie UV pentru o utilizare indelungata. Astfel culorile isi vor pastra intensitatea chiar daca vor sta in soare, vant sau ploaie.

Sistemul de prindere este proiectat sa fie reglabil pentru a ajusta cat de tensionat vrei sa fie steagul publicitar, pozitia ideala fiind atunci cand materialul este cel mai putin cutat.

Cand simti ca steagul tau a devenit prea murdar pentru gusturile tale il poti spala la masina de spalat la o temperatura de 30 grade Celsius.

x

Cere oferta

De la 1 la 8 produse din total 13

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2

De la 1 la 8 produse din total 13

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2