Bine ați venit!


UNITS - tabureti din spuma personalizabili
UNITS - tabureti din spuma personalizabili

Units® - tabureti din spuma personalizabili

Disponibil in mai multe forme si dimensiuni, adauga un plus de personalitate si confort la locul de munca sau acasa cu aceasta alternativa pentru scaune. Vor arata intotdeauna cel mai bine tipariti cu logo-ul tau sau cu un pattern cool! 😎


x

Cere oferta

7 Produs(e)

pe pagină

7 Produs(e)

pe pagină

Ce este un taburet UNITS®?

Un taburet UNITS® reprezinta o piesa de mobilier extrem de practica si utila, intrucat nu ocupa mult spatiu, este usor de manevrat si are dimensiuni reduse.

Mobilierul din spuma UNITS® uneste utilitatea cu imaginatia pentru a construi un spatiu de discutie creativ. Fabricati din elemente de spuma poliuretanica, taburetii sunt foarte confortabili si usor de transportat. Fiecare unitate este personalizata cu textil imprimat prin sublimare și are material de protectie in partea de dedesubt. Husa se poate schimba folosind fermoarul cu două capete.

Care sunt avantajele taburetilor UNITS®?

  • Usor de manevrat
  • Usor de transportat
  • Husa detasabila

    Cu taburetii personalizati UNITS® poti construi usor spatii creative pentru discutii. Toata suprafata vizibila este personalizabila asa cum doresti, cu material textil imprimat prin sublimare.

  • Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
    X