Bine ați venit!


Pereti publicitari Wave
Pereti publicitari Wave
Pereti publicitari Wave
Pereti publicitari Wave
Pereti publicitari Wave

Pereti Publicitari Wave® - Pop-up textil

Ai vrea un sistem expozitional impresionant dar usor de montat pentru evenimentul sau targul la care participi? Atunci display-ul modular Wave® ti se potriveste. Se monteaza in mai putin de 10 minute si nu necesita unelte in plus. Pe scurt, este un perete expozitional profesional pentru orice profesionist.


x

Cere oferta

Ce este un display Wave®?

Sunt sisteme expozitionale modulare, compuse din piese inter-conectabile din aluminiu. Astfel, sunt usor de montat, au o greutate redusă și nu ocupă mult spațiu la transport și depozitare. Aceste structuri se personalizeaza cu material textil sintetic, imprimat prin sublimare, ce imbraca structura ca o husa. Mesajul tau va fi transmis fara a renunta la calitate si fara a avea intreruperi. Sistemul Wave® se mai numeste si spider textil sau popup textil pentru ca este un inlocuitor perfect al structurii clasice de tip spider sau pop up.

Unde se poate folosi peretele publicitar Wave®?

Oirunde ai nevoie de un fundal sau punct de informare, sistemele Wave® te ajuta. Sunt ideale pentru standuri expozitionale si prezentari / lansari de produs pentru ca sunt usor de transportat si montat. Fiind pereti de sine statatori ce pot fi mariti sau micsorati prin adaugarea sau eliminarea pieselor necesare, pot acoperi orice spatiu expozitional detineti iar apoi pot fi reutilizati sub alta configurare.

Cum se monteaza un spider textil Wave®?

Simplu ca 1, 2, clic! Se apasă butonul de fixare, se introduce partea ingustata in cealalta piesa și se ajusteaza pana face "clic"! Unele sisteme mai complexe pot necesita si insurubare cu ajutorul unui imbus ce va fi prevazut in geanta de transport. Materialul imprimat se aseaza peste structura montata ca o husa si se potriveste folosind fermoare. Astfel mesajul este bine intins si sistemul este aproape invizibil.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X