Bine ați venit!

office
office
office
office
office
retail
retail
horeca
horeca
educatie
medical
medical

From office to wowffice cu tapet personalizat.

Design, productie si montaj, la TradeMedia ai serviciul complet

Wall Design.

Echipa noastra de designeri vizuali te va ajuta sa consolidezi imaginea companiei tale prin crearea unui design grafic unic pentru peretii tai

Productie.

Avem cele mai noi tehnologii de imprimare si o echipa de productie cu peste 10 ani de experienta in tiparirea de format mare

Montaj.

Rezultatul final este cel care conteaza. De aceea iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti care va monta tapetul in locatia ta

“Good design is good business”

Thomas Watson, IBM

Cere oferta personalizata

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Proiecte recente

Intesa SanPaolo Bank
“Lucrul cu ei a decurs usor, cu implicare in toate etapele. Am fost consiliata cu privire la toate aspectele si am ales impreuna cea mai buna solutie. Sunt o echipa completa pe care te poti baza pentru proiecte mari, corporate!”
Raluca-Elis Barbu
Allure Beauty Concept
“Am descoperit echipa TradeMedia la recomandarea biroului de arhitectura cu care am lucrat la amenajarea spatiului. Sunt multumita de calitatea serviciilor si voi mai lucra cu ei la alte proiecte.”
Vera Ungureanu

De ce este o idee buna sa decorezi cu tapet spatiul tau comercial?

Imagine.

Prima impresie conteaza! Un design original al peretilor este foarte valoros pentru orice companie. Iti poti prezenta biroul si compania in cea mai buna lumina posibila si poti crea o atmosfera de lucru buna. Folosind grafica, imagini sau desene artistice, compania ta va deveni unica si memorabila. Posibilitatile creative sunt nelimitate, cu ajutorul tapetului nostru putem planifica schimbari periodice ale spatiilor de lucru astfel incat sa tina ritmul cu planurile si schimbarile din organizatie.

Identitate.

Afacerea ta trebuie sa transmita mesajul potrivit! Putem completa designul interioarelor tale cu imagini sau grafica pentru a evidentia cultura organizationala. Cu un design bine gandit al receptiei puteti depasi asteptarile ridicate alte noilor angajati sau ale partenerilor de afaceri. Identitatea companiei poate fi incorporata rapid, transferand in mod creativ tonurile de culoare, formele si modelele tipografice ale brand-ului.

Atmosfera.

Tonurile de culoare imbunatatesc mediul de lucru care poate influenta direct starea de spirit, motivatia si pot reduce stresul. Cu tapetul potrivit, in spatiul tau comercial poti crea o atmosfera care permite angajatilor tai să lucreze mai eficient. Spatiile de intalnire creative stimuleaza gandirea laterala, brainstorming-ul si orientarea catre solutii noi. Rezultatele prezentarilor si intalnirilor cu partenerii vor fi influentate pozitiv prin designul memorabil.

Hai sa discutam despre proiectele tale!

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X